Dit is de homepage van het webradio station “crate diggers radio” & het radio programma “The crate diggers radio show” van Willem van Rijn.

De Crate diggers radio show wordt wekelijks uitgezonden via crate diggers radio [webstream] en de  Lokale Omroep Landsmeer. [regio Noord-Holland] op de kabel via Ziggo kanaal 2360 en via KPN kanaal 1197 en via [webstream] op de website 

Via “Crate diggers radio” hoor je de tracks die wij al jarenlang hebben verzameld en uitgestald in de platenkratten zoals we die gebruikten in het verleden. Hits zoals we die hoorden op bijvoorbeeld radio Decibel Amsterdam, radio Impuls in Den Ilp, Purmerland en Landsmeer, Unique FM Amsterdam en natuurlijk de Lokale Omroep Landsmeer.

He! moet je eens horen, de hits vliegen je om je oren

…The sound of tomorrow…

Natuurlijk blijven we niet in het verleden hangen en hebben we ook “Tomorrow’s music today” Want ook nu wordt er nog veel lekkere muziek geproduceerd. We houden de leukste nieuwe tips in de gaten, houden van experimentele muziek, die vroeger ook wel synth-pop, Blitz of new wave werd genoemd. En houden van vrolijkheid en dansen, dus de dance tracks van heden en verleden hoor je bij ons geregeld voorbij komen. Maar in de ochtend worden we eerst even rustig wakker, tot we na een uur of twaalf net rond de lunch het tempo wat gaan opvoeren.

The greatest from the crates

Héél veel luisterplezier, en geef ons feedback wat je bevindingen zijn!

Dank je wel!